makes food cold - keeps it that way!
Indkøbskurv 0

Første nyt om de innovative køletasker

COOLME køletasker sommer

Smart på farten.

COOLME® er perfekt opbevaring af dine mad- og drikkevarer på farten. Ny innovativ køletaske, gør det lettere at holde mad- og drikkevarer kolde. Funktionaliteten er i top, da køletaskerne har indbygget frysbar gel, der afgiver kulde og sikre dine mad- og drikkevarer er kolde i op til 10 timer.

En varm madpakke er hverken lækker, eller for den sags skyld særlig hygiejnisk.

Det kan dog været svært at holde maden eller drikkevarerne kolde uden for hjemmet. Køletaskerne er en daglig hjælp og skal have et design som er både enkelt og funktionelt.

"COOLME køletaskerne skal være funktionelle og fleksible, for at passe ind i familiernes hverdag. Derfor kan COOLME køletaskerne foldes og placeres i selv en lille fryser. Køletaskerne er designet således, at der er indbygget frysbar gel, der blot skal ligge i fryseren i 12 timer. Derefter er de igen klar til brug helt uden af afgive kondens. Der er dermed ikke længere brug for upraktiske køleelementer. Taskerne er lavet i et lækkert og praktisk materiale, hvilket er vigtigt for et hverdagsprodukt", siger Claus Hasselmann, der står bag COOLME. 

COOLME køletasker er enkle og fås i stilfulde farver. De kommer i 3,1 liter, 6,5 liter og 12,9 liter. Taskerne på 3,1 liter og 6,5 er oplagt til brug til hverdagens madpakker og drikkevarer, hvor 12,9 liter ligger op til picnic, indkøb og strandture.Seneste indlæg